dimarts, 20 de juliol del 2010

Tot un país al carrer amb el mateix clam: "Independència"



El dissabte va quedar clar que el poble català n’esta fart d’Espanya i de la seva falsa democràcia. Un milió i mig de persones, amb crits d’independència van sortir al carrer per demostrar-ho.

Tal com s’esperava , el 10 de Juny passarà a la historia de Catalunya com la primera gran manifestació independentista massiva del país; l’any 1977 clamàvem per l’autonomia, l’any 2010 Catalunya vol la Independència.

Malgrat que la convocatòria de la manifestació era per defensar l’Estatut que els catalans havíem aprovat en referèndum i que duia per lema “ Som una nació. Nosaltres decidim” , el crit més sentit i gairebé únic ha estat el d’Independència.

Dissabte es va demostrar que els catalans encara no estem adormits i que molta gent de diferents ideologies i sensibilitats , ja no els incomode l’independentisme o hi combrega donada la situació actual. Esperem que tots estiguem disposats a anar més enllà i que no es quedi en proclames i simbologia independentistes, som una nació que hem reclamat a crits la independència.

A molts dels polítics que participaven a la manifestació , que no s’en van assabentar de rés, com sempre, que tinguin en compte que els catalans volem ser el que decidim ser, perquè el país som nosaltres.