dilluns, 26 de juliol del 2010

Preparats pel canvi!: arriba la 28 Escola d'Estiu de la JNC


Enguany ho tenim molt clar; estem “PREPARATS PEL CANVI!”. Preparats per donar resposta a les necessitats dels joves catalans, preparats per treballar pel canvi de govern que el país necessita i demana. Preparats per aportar i exercir una nova forma de fer política i preparats per defensar fermament els nostres interessos i, com a mínim, el nivell autogovern que té avui Catalunya. 

La situació que viu avui el país fa que enguany el lema de la nostra Escola d’Estiu encaixi clarament amb realitat social i política catalana. La JNC, avui més que mai, ha d’exercir amb rigor i determinació el seu compromís de seguir treballant per la llibertat nacional de Catalunya. L’Escola d’enguany, dissenyada des del positivisme que com a joves ens pertoca ens donarà arguments i actituds per avançar amb pas ferm cap al país que desitgem.



T’animo a que ens acompanyis a l’Escola d’Estiu i visquis en primera persona aquesta experiència i el moment transcendental que està vivint el país. Per tot això, hem preparat un programa on es combina el debat amb les activitats de grup, les estones de lleure amb visites de grans ponents. I tot ell comptarà amb un marc irrepetible, l’aniversari del 30 anys de la nostra organització que serà el protagonista dels jocs d’equips i de la gran gala de dissabte a la nit. 

La JNC està preparada! I tu, estàs preparat? 

Junts fem Escola, junts fem JNC!